För beställning från Din Trafikskolas e-handel gäller följande villkor.

Priser och betalning

Alla priser är i SEK inklusive moms. Det totala priset inklusive moms,  ser du i kundvagnen.

Ecster Pay

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura, delbetalning, kortbetalning och Swish, genom e-handelskassan Ecster Pay. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. Mer info om ecster…

Genom att använda kassan godkänner du Ecster Pays användarvillkor. Genom att klicka på ”Genomför köp” accepterar du betalningsansvar, villkor för valt betalsätt samt godkänner våra köpvillkor.

Hantering av all information i Ecster Pay sker krypterad med SSL.

Delbetalning

Ibland kan det kännas bra att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Villkor för delbetalning.

Faktura

I vår butik har du möjlighet att välja faktura och betala hemma i lugn och ro.

Leverans

Du får böcker och inloggning på plats, vid kursstart. Böckerna går även att hämta på Härevägen 2 i Indal, mellan kl.8-12, övrig tid efter överenskommelse. Om du vill få böckerna hemskickade tillkommer en fraktavgift på 100 kr.

Ångerrätt/öppet köp

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Du har inte ångerrätt om du använt varan eller tjänsten (tjänster består av teorilektion, Internetfrågor och körlektioner).

Privat Policy & GDPR

När du lägger din beställning hos oss lagras dina personuppgifter elektroniskt. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs om GDPR här

Tvist

Vid en eventuell tvist, mellan köpare och säljare, kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm, www.arn.se. Vi medverkar i tvistlösningsförandet och följer ARN:s rekommendationer.

 

RSD Indal AB

Mobil: 070-253 22 88
e-post: info@moppekurs.nu

Org. nr. 556848-3316
Bankgironr: 743-1893

Godkänd för F-skatt