För beställning från Din Trafikskolas e-handel gäller följande villkor

Priser och betalning

Alla priser är i SEK inklusive moms. Det totala priset inklusive moms,  ser du i kundvagnen.
Betalning via faktura, skall vara oss tillhanda innan kursstart.

Leverans

Du får böcker och inloggning på plats, vid kursstart. Har du valt att delbetala får du inloggning och böcker direkt du betalt teoriavgiften. Böckerna hämtas på Härevägen 2 i Indal, mellan kl.8-12, övrig tid efter överenskommelse. Om du vill få böckerna hemskickade tillkommer en fraktavgift.

Ångerrätt/öppet köp

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Du har inte ångerrätt om du använt varan eller tjänsten (tjänster består av teorilektion, Internetfrågor och körlektioner).

Privat Policy & GDPR

När du lägger din beställning hos oss lagras dina personuppgifter elektroniskt. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Läs om GDPR här

Tvist

Vid en eventuell tvist, mellan köpare och säljare, kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm, www.arn.se. Vi medverkar i tvistlösningsförandet och följer ARN:s rekommendationer.

 

RSD Indal AB

Mobil: 070-253 22 88
e-post: info@moppekurs.nu

Org. nr. 556848-3316
Bankgironr: 743-1893

Godkänd för F-skatt